SKUPAJ NAČRTUJEMO / PIANIFICHIAMO INSIEME / WE PLAN TOGETHER

Spoštovani,

V okviru projekta ENERGY CARE in LightingSolutions (Interreg SI-IT) vas vabimo na spletni dogodek “SKUPAJ NAČRTUJEMO / PIANIFICHIAMO INSIEME  / WE PLAN TOGETHER«, ki bo potekal dne 21.10.2020 od 10:00-12:00. Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM, simultano prevajanje pa bo zagotovoljeno.

Na dogodku sodelujejo projekti, ki so sofinancirani v okviru 2. Prednostne osi »Sodelovanje za nizkoogljične strategije in akcijski načrti«, programa Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 v okviru kapitalizacijskih in komunikacijskih aktivnosti (CAP&COM).

Na spletnem dogodku, bodo predstavljene aktivnosti in rezultati projektov ENERGY CARE, LIGHTING SOLUTIONS, MOBITOUR, INTER BIKE II in CROSSMOBY ter izpostavljena področja, kjer se na podlagi rezultatov projektov še kaže potreba po sodelovanju in nadaljnjem razvoju, glede na prihodnje programsko obdobje. Odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in prispevek k razvoju programskega območja.

Dogodek je namenjen širši javnosti, še posebej pa potencialnim prijaviteljem v prihodnjem programskem obdobju oziroma ostalim deležnikom, ki jih te vsebine zanimajo.

Join it on Zoom

htttps://zoom.us/meeting/register/tJIlfuGhrjksHNKfVtDKBGIV4apcUdMfNKCT  
Meeting ID: 824 3551 7709

Prilagamo vabilo!

Lepo vabljeni.