Zaključno srečanje z donatorjem programa Švicarskega prispevka

V sredo 8. 6. 2016 se je v Ljubljani odvijal osmi letni sestanek Programa Švicarski prispevek, na katerem so predstavniki donatorja, veleposlaništva Švice v Sloveniji in Nacionalnega koordinacijskega organa Švicarskega prispevka (Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko – SVRK) razpravljali o doseženem napredku na tem programu.

Vsi projekti, ki so potekali v okviru programa Švicarski prispevek, tako kot projekt Obnovljivi viri energije v primorskih občinah, so se že končali v letošnji prvi polovici leta. Zato je bilo to srečanje zadnje in na popoldanskem delu smo se udeležencem letnega sestanka pridružili tudi predstavniki izvajalskih agencij, ki so vodile projekte financirane iz tega donatorskega programa.

Foto: Zaključno srečanje predstavnikov donatorja, veleposlaništva Švice v Sloveniji, Nacionalnega koordinacijskega organa in izvajalskih agencij projektov programa Švicarskega prispevka, v ozadju razstava izvedenih investicij projekta Obnovljivi viri energije v primorskih občinah

Comments are closed.