Drugi sestanek projekta Seadrion

Drugi sestanek projekta Seadrion je bil oganiziran v prostorih Univerze v Trstu v terminu od 6 do 7. novembra 2018 v Trstu.

Srečanje je otvoril predstavnik Univerze v Zagrebu, ki v projektu sodeluje kot vodilni partner. Predstavil je dokumentacijo, ki so jo partnerji projekta pripravili za uspešno izvedbo energetskih pregledov stavb, kjer bodo nameščene toplotne črpalke, ki bodo nabavljene in nameščene v izbranih objektih v okviru projekta. Obenem so bili predstavljeni zbrani podatki, ki se nanašajo na nacionalno zakonodajo, ki ureja rabo morske vode za namene ogrevanja in hlajenja,  predstavljene so bile lokacije obstoječih že nameščenih tovrstnih sistemov na območju jadransko-jonske regije ter nabor deležnikov, ki bodo vključeni v nadaljnje projektne aktivnosti.

S strani agencije GOLEA so bile predstavljene izvedene komunikacijske aktivnosti, kot npr. vzpostavitev spletne strani projekta, vzpostavitev spletnih socialnih omrežij (Twitter, Facebook, itd.) ter plan dela za prihajajoče mesece.

 

Comments are closed.