Srečanje projektnih partnerjev Izoli

Tretje srečanje partnerjev projekta Seadrion je potekalo v Izoli v Manziolijevi palači dne 16. in 17. aprila 2019.

Delovni sestanek je vključeval predstavitve posameznih aktivnosti znotraj delovnih paketov ter dogovor glede nadaljnjih del, predvsem tistih, ki se nanašajo na vzpostavitev spletne platforme, pripravo novih študij izvedljivosti, realizacijo toplotnih črpalk v treh izbranih objektih ter komunikacijske aktivnosti.

Del srečanja je bil namenjen tudi deležnikom, da jih seznanimo s projektom SEADRION ter z njimi delimo mnenja in informacije o priložnostih, izzivih in ovirah, ki jih ponuja tehnologija toplotnih črpalk, ki izkoriščajo energijo morja za hlajenje in ogrevanje. Ob tej priložnosti smo povabili prisotne deležnike, da predstavijo tudi svojo dejavnost in izkušnje na tem področju.

Obenem smo vse prisotne seznanili z informacijo, da smo v pripravi organizacije 2. srečanja deležnikov Seadrion, kjer bomo dne 14. junija 2019, v okviru dogodka En.občina in En. management 019 (lokacija: Kristalna palača – BTC) izvedli razpravo na temo “Toplotne črpalke z izrabo morske vode – ovire in priložnosti”. Več informacij nadete v programu dogodka.

 

 

Comments are closed.