SVETOVALNA PISARNA Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije

V prostorih Goriške lokalne energetske agencije, Mednarodni prehod 6 v Vrtojbi smo dne 18.4.2024 z dogodkom pospremili začetek delovanja svetovalne pisarne Borzenove kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije.

Potekal je predstavitveni dogodek, s katerim smo svetovalno pisarno približali zainteresiranim občanom.  Na brezplačna svetovanja v okviru kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov se lahko prijavijo vsi, ki načrtujejo postavitev naprave za proizvodnjo in/ali hranjenje električne energije iz obnovljivih virov in potrebujejo podporo pri izvedbi projekta oziroma usmerjanje v postopkih pridobivanja vseh potrebnih soglasij in dovoljenj. Svetovalci kontaktne točke OVE bodo z veseljem ponudili pomoč tudi, če so projekti že v teku, a zaradi kakšnega od nujnih postopkov stojijo. Prav tako bodo lahko svetovalci preverili, kateri so za projekt nujni postopki in svetovali, kako jih čim hitreje izvesti.

Za prijavo na svetovanje obiščite spletni portal kontaktne točke in se s projektom, ki spodbuja rabo obnovljivih virov energije, prijavite za brezplačno svetovanje. Na spletnem portalu kontaktne točke so objavljene tudi vse lokacije in delovni časi svetovalnih pisarn ter druge uporabne informacije za vse, ki načrtujejo izvedbo projekta za prihodnjo rabo obnovljivih virov energije.

Objavljamo predstavitve z dogodka:

Iztok Gornjak, BORZEN

Andreja Belavić Benedik, BORZEN

Rajko Leban, GOLEA

Predstavljamo nekaj foto utrinkov iz predstavitvenega dogodka ter otvoritve.

Comments are closed.