Delavnica v okviru operacije VZ-TRAJNOST: POT K ZELENEMU TURIZMU IN UČIKOVITEJŠI RABI ENERGIJE TER NARAVI PRIJAZNO PRIDELOVANJE AVTOHTONEGA RASTLINSTVA, NJEGOVE UPORABNOSTI IN TRAJNOSTNA RABA NARAVNIH VIROV

Agencija GOLEA, NOVA GORICA

z sodelovanju z Zavodom za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina in ZTKMŠ Brda ter Mestno občino Nova Gorica, Občino Ajdovščina, Občino Brda in Občino Renče-Vogrsko,

Vas vabi na delavnico v okviru operacije VZ-TRAJNOST

POT K ZELENEMU TURIZMU IN UČIKOVITEJŠI RABI ENERGIJE  TER

NARAVI PRIJAZNO PRIDELOVANJE AVTOHTONEGA RASTLINSTVA, NJEGOVE UPORABNOSTI IN TRAJNOSTNA RABA NARAVNIH VIROV

      lokacija:

ONLINE

https://us02web.zoom.us/j/86521473151?pwd=NUFyekFsT3FVWlFPT1E5WHhUNWU2UT09

datum in ura:

16/06/2022 ob 18-ih

 

Vabimo vas na izobraževalno delavnico, ki bo potekala v okviru operacije »Z znanjem do trajnostne prihodnosti naravnih virov – VZ-TRAJNOST«.

Na delavnici boste spoznali osnove in pomen okolijskih certifikatov, predvsem Okoljskega znaka Zeleni ključ. Certifikat Zeleni ključ je vodilni standard odličnosti na področju okoljske odgovornosti in trajnostnega delovanja v turistični industriji. Okoljski znak Zeleni ključ zagotavlja vsem gostom, da z izbiro certificiranega turističnega obrata, neposredno pripomorejo k varovanju okolja. Agencija GOLEA vas bo popeljala skozi pregled energetske učinkovitosti in morebitnih predlogov za izboljšanje le te, ki je ključni del tudi za prihranke pri porabi energije.

Skozi predavanje biologa, zeliščarja G. Lovra Vehovarja, ki ima dolgoletne izkušnje na področju obujanja in negovanja naravnih danosti, uporabe in predelave rastlin, itd., vam bo približano varstvo okolja in trajnostne rabe naravnih virov ter naravi prijaznega pridelovanja in uporabe avtohtonega rastlinstva kot priložnost razvoja in dodane vrednosti turistične ponudbe.

vabilo_VZ-TRAJNOST_16_06_2022_V3a

Vas zanima več? Pišite nam na naslednji e-mail: suzana.vidmar.kovsca@golea.si