Trajnostna mobilnost – nagradna igra

Leta 2016 je Agencija GOLEA v sklopu EU projekta Alterenergy pridobila štiri polnilne postaje za električna vozila in štirinajst električnih koles.

Za namene zagotavljanja promocije trajnostne mobilnosti v času trajanja projekta kot tudi po zaključku projekta je električna kolesa predala v uporabo pilotnim občinam (občini Šempeter-Vrtojba, Miren-Kostanjevica, Divača in Pivka), za zagotavljanje izvajanja storitve polnjenja električnih vozil pa je agencija upravljanje polnilnih postaj predala Petrolu.

Podjetje Petrol d.d. je, skladno s svojo zavezanostjo k trajnostnemu napredku in z željo po preboju množične električne mobilnosti v Sloveniji, ter skladno z dogovorom o izvajanju aktivnosti izobraževanja in promocije trajnostne mobilnosti, kot del projektnih aktivnosti Alterenergy (tudi po zaključku projekta) skupaj v sodelovanju z BMW organiziral nagradno igro, ki poteka v času od 15. 12. 2017 do 15. 2. 2018.

Več informacij o nagradni igri najdete v brošuri.

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavite tukaj.

Več o projektu Alterenergy.

Vožnja z vozili na električni pogon pomeni manjšo porabo energije, manjšo obremenitev okolja in je cenejša od vožnje s klasičnimi vozili.

 

 

 

 

 

Comments are closed.